![]() |
Sursa: FB Champ |
![]() |
Sursa: Foursquare |
Accesibilitatea localului (8/10) Champ bucură prin faptul că se deschide la 7.00 dimineața și poți trece pe acolo să iei micul dejun. Deși situat în cartierul Rîșcani, poți ajunge ușor din Centru și găsești relativ ușor locuri de parcare.
![]() |
Sursa: FB Champ |
![]() |
Sursa: foodies-moldova |
Deservirea (8/10) Champ are doi chelneri vorbitori de limbă rusă, dar suficient de amabili pentru a te înțelege și a face efort chiar (în special, domnișoara) să îți vorbească româna. Ambii sunt atenți și educați, nu lipsește zâmbetul și dorința de a te ajuta, dar aceasta nu se transformă în insistență. Deservirea este foarte rapidă, mai ales că localul încă are puțini vizitatori.
![]() |
Sursa: foodies-moldova |
Bucătăria (7/10) Marea dezamăgire te așteaptă atunci când vezi standul sărăcăcios de dulciuri, deschizi meniul și înțelegi că ceea ce e în vitrină e tot ce poate oferi localul. În schimb, tartele sunt delicioase și foarte ieftine. Posbil să fie un truc pentru a atrage clienții, dar nu cred că mai găsiți așa gustoșenii la 15 lei nicăieri în Chișinău, însă, dacă ele se termină, încă mult timp lipsesc de pe tejghea. Croissantele, pe de altă parte, seamănă cu pateurile de la mama de acasă, aducând doar de departe cu cele franceze. Cafeaua este și ea decentă, iar dacă alegi vreo băutură de cafea mai complicată, o primești ornamentată.
![]() |
Sursa: FB Champ |
Clientela (?/10) Credem că aceasta încă este în formare. Deși Champ încearcă să atragă ”vedete” autohtone, presupunem că nu în mod gratuit, localul este gol mai tot timpul. Aici vedem și un atu, dar și o problemă. Pe de o parte, beneficiezi de o intimitate pe care alte localuri nu ți-o pot oferi, pe de alta, combinația dintre prețurile mici și numărul redus de clienți nu oferă loc pentru creșterea business-ului. Până la urmă, voi veți decide ce clientelă va avea acest local drăguț.
![]() |
Sursa: FB Champ |
Facebook reviews (9/10) Ceea ce ne-a mirat este că localul este foarte apreciat pe Facebook, câteva zeci de review-uri, doar 2 fiind negative și nu aretips-uri pe Foursquare. Aceasta poate vorbi despre faptul că ”aprecierea înaltă” pe Facebook nu este tocmai onestă și face parte din strategia de marketing.
Recomandăm:
1. Veniți la o întâlnire romantică;
2. Veniți să beți doar o cafea;
3. Veniți să luați micul dejun (mai ales că Champ lucrează de la 7);
4. Veniți să pălăvrăgiți cu cea mai bună prietenă;
5. Veniți până nu s-a schimbat politica de prețuri.
Nu recomandăm:
1. Să veniți flămând, veți mânca foarte nesănătos;
2. Să veniți aici pentru întîlniri de afaceri serioase (prea ieftin localul);
3. Să veniți aici cu o domnișoară pe care doriți s-o impresionați (vezi motivul de mai sus);
4. Să stați în mijlocul zilei la terasă (gălăgie și poluare);
5. Să veniți seara târziu (cel mai degrabă, multe dintre tarte vor fi lipsă).
Dragi proprietari Champ, sfatul nostru e să investiți în diversitatea meniului și să lăsați vedetele în pace, aveți un local superb, sperăm să își găsească clientela!
Dragă cititor, dacă vrei să îți povestim despre vreun local în special, scrie-ne în comentarii!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu